Routebeschrijving

Vuurwerkcentrale Hoorn

De Vuurwerkcentrale Hoorn is gelegen op de Compagnie 55d te Zwaag. (Hoorn) Dit is op het industrieterrein De Compagnie waar eerst de gevangenis zat. Aan de overkant van de Vuurwerkcentrale Hoorn zit de Oliehoorn en Bert Jonk autoverhuur.

Route:

Vanaf de A7 neemt afslag 9 Hoorn Noord, u rijdt nu op de N309 Westfriesiaweg. Neem de 2e afslag rechts de Oostergouw op (richting Zwaag), bij de rotonde, rechtsaf (bij de gevangenis (De Glasbak)) u rijdt nu op de Compagnie. Deze weg volgen, de weg neemt op een gegeven moment een bocht naar links, de weg blijven volgen tot u weer links kunt, daar vindt u De Vuurwerkcentrale Hoorn aan u linkerhand op de hoek (tegenover De Oliehoorn en Bert Jonk)

Vuurwerkcentrale Zwaagdijk

De Vuurwerkcentrale Zwaagdijk is gelegen op Zwaagdijk 3, naast Cafe de Ark, recht tegenover het Zijdwerk (de weg naar Wervershoof)

Route:

Op de N309 vanuit Hoorn (Westfrisiaweg) en vanuit Enkhuizen (Drechterlandseweg) neemt u de afslag Wervershoof, Bedrijventerrein WFO / The Greenery. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf. U rijdt door tot u bij de afslag Wervershoof komt, daar gaat u rechts (richting Enkhuizen) en dan is het meteen aan uw rechterhand (naast Cafe de Ark).

Vanuit de richting Medemblik neemt u de N240 Markerwaardweg, bij de stoplichten gaat u linksaf. U rijdt door tot u bij de afslag Wervershoof komt, daar gaat u rechts (richting Enkhuizen) en dan is het meteen aan uw rechterhand (naast Cafe de Ark).