Betaalmogelijkheden

Bestellingen worden alleen in behandeling genomen als ze vooraf met iDeal zijn betaald. Kunt u niet met iDeal betalen of wilt u Anders Betalen (bijvoorbeeld van te voren overmaken of contant langsbrengen of een aanbetaling doen?) Belt u dan even naar De Vuurwerkcentrale 06 511 536 79 dan zoeken we samen naar een oplossing, dat komt altijd goed!

Heeft u een cadeau bon? Belt u dan ook even naar 06 511 536 79 voordat u de order plaatst.

IDEAL

Wilt u veilig, snel en eenvoudig uw on-line aankopen afrekenen? Dat kan nu via uw vertrouwde omgeving van Internet Bankieren met iDEAL. iDEAL is de nieuwe veilige manier van betalen via internet in Nederland.U betaalt via de vertrouwde omgeving van Internet Bankieren. Betalingen met iDEAL zijn gegarandeerd en worden direct afgeschreven van uw rekening. Het is daarom een makkelijk en veilig alternatief voor acceptgiro’s of credit cards. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

Hoe werkt iDeal:

U plaatst uw bestelling hier op de site. Bij het afhandelen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Op de volgende pagina selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de vuurwerkcentrale wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

De voordelen nog even duidelijk op een rijtje:

veilig betalen via het vertrouwde systeem van Internet Bankieren

ondersteund door de grote Nederlandse banken

u houdt zelf de controle en het overzicht

LET OP zonder een betaling, kunnen wij uw order helaas niet verwerken. Heeft u hier vragen over, of ziet u op tegen vooruit betalen belt u dan gerust even naar 06-51153679 dan zoeken we samen een oplossing (zoals aanbetalen, contant betalen er zijn diverse opties), dat komt altijd goed dus bel gerust.